D.O.O. Bato Petrol Doboj - Mi imamo ono što vam je potrebno!

Bato Petrol

Korzo kafe&bar Doboj

Korzo kafe&bar otvoren je devetnaestog maja 2012-te godine u ulici Svetog Save 69b sa ciljem da našim građanima ponudi kvalitetnu uslugu, vrhunske proizvode i prijatno mjesto za odmor i zabavu, bilo da je riječ o našim svakodnevnim gostima koji svoje kratke pauze poklanjaju nama ili je riječ o svima drugima koji su nekim drugim poslom ili sasvim slučajno u našem gradu. U želji da našim gostima približimo bar dio trendova koji vladaju u modernom ugostiteljstvu sve vrijeme smo posvećeni uvođenju istih, što je uostalom i prepoznato od velike većine naših vijernih gostiju. U nezapamćenim poplavama koje su u maju 2014-te godine pogodile naš grad, većina naših objekata, ili najznačajniji dio kao i Korzo kafe&bar potpuno su uništeni, ali to nas nije obeshrabrilo da nepune četiri nedjelje poslije, potpuno obnovljen Korzo kafe&bar Doboj širom otvorimo za sve naše goste. Zahvaljujući našim poslovnim saradnicima, posvećenom timu i našim zadovoljnim gostima, uspješno prevazilazimo izazove koje nam nameće vrijeme u kome živimo i poslujemo. "Ponekad su momenti sve što nam je potrebno, a još češće jedino što nam je preostalo." Uz želju da ćete vaše momente i dalje dijelite sa nama želimo Vam svako dobro i uzdravlje.
Vaš Korzo kafe&bar Doboj

Bato Petrol

Objekti

U okviru preduzeća Bato Petrol Doboj posluje sedam objekata, od kojih su tri objekta u užem dijelu grada i to u Kolubarskoj ulici bb gdje se nalazi i upravna zgrada preduzeća, benzinska i plinska pumpna stanica, market sa širokim ponudom ulja i maziva, auto kozmetike, osvježavajućih napitaka, prehrambenih proizvoda, kao i većina onoga što vam je potrebno za prijatno i udobno putovanje. Motel sa sedam moderno i toplo opremljenih soba, kafe bar i autopraonica upotpunjuju sadržaj i čine da na jednom mjestu imate većinu potrebnog za odmor na putovanju ili vam je naš objekat polazna tačka na putu. U ulici Kralja Aleksandra nalazi se naš drugi objekat u sklopu kojeg se nalaze benzinska i plinska pumpna stanica, market i kafe bar. U ulici Svetog Save 69 b nalazi se Korzo kafe & bar kojim zaokružujemo ponudu u gradu. Na starom puto Doboj - Modriča, na samo desetak km od grada, u selu Bušletić je benzinska pumpna stanica otvorena još 1997. godine, market kao i market mješovite robe, nekih pet km dalje na putu ka Modriči, u selu Osječani nalaze se market i kafe bar, a samo pet km dalje, u selu Osječanske Čivčije i prvootvoreni market otvoren 2003. godine.

Bato Petrol

Tim

Ono čime se posebno ponosimo jeste upravo tim koji čini naše preduzeće. Riječ je o mladim i energičnim ljudima posvećenim svom poslu koji svojim stalnim zalaganjem i usavršavanjem značajno doprinose razvoju preduzeća.

Bato Petrol Najbolji odnos cijene i kvaliteta

Naši objekti

Budite dio uspješnog tima