D.O.O. Bato Petrol Doboj - Mi imamo ono što vam je potrebno!

Mi imamo ono što vam je potrebno!

Bato Petrol

Preduzeće D.O.O. BatoPetrolDoboj osnovano je 1997 godine u Doboju. Osnovna djelatnost preduzeća bila je i jeste trgovina naftom i naftnim derivatima. Bavimo se pružanjem usluga, niskogradnjom, trgovinom na veliko i na malo. Ugostiteljstvo predstavlja važnu granu našeg poslovanja, polazeći od činjenice da u sklopu preduzeća posluju četiri ugostiteljska objekta od kojih posebno naglašavamo Korzo kafe&bar Doboj. Za sve ove godine prepoznati smo kao pouzdan partner od strane velikog broja naših građana, domaćih i stranih preduzeća, na šta smo veoma ponosni i zbog čega osjećamo veliku odgovornost da i u narednom periodu zadržimo visok nivo kvaliteta, ponude i usluga po pristupačnim cijenama u našim objektima.
S poštovanjem, Uprava preduzeća!

Bato Petrol

Objekti

U okviru preduzeća Bato Petrol Doboj posluje sedam objekata, od kojih su tri objekta u užem dijelu grada i to u Kolubarskoj ulici bb gdje se nalazi i upravna zgrada preduzeća, benzinska i plinska pumpna stanica, market sa širokim ponudom ulja i maziva, auto kozmetike, osvježavajućih napitaka, prehrambenih proizvoda, kao i većina onoga što vam je potrebno za prijatno i udobno putovanje. Motel sa sedam moderno i toplo opremljenih soba, kafe bar i autopraonica upotpunjuju sadržaj i čine da na jednom mjestu imate većinu potrebnog za odmor na putovanju ili vam je naš objekat polazna tačka na putu. U ulici Kralja Aleksandra nalazi se naš drugi objekat u sklopu kojeg se nalaze benzinska i plinska pumpna stanica, market i kafe bar. U ulici Svetog Save 69 b nalazi se Korzo kafe & bar kojim zaokružujemo ponudu u gradu. Na starom puto Doboj - Modriča, na samo desetak km od grada, u selu Bušletić je benzinska pumpna stanica otvorena još 1997. godine, market kao i market mješovite robe, nekih pet km dalje na putu ka Modriči, u selu Osječani nalaze se market i kafe bar, a samo pet km dalje, u selu Osječanske Čivčije i prvootvoreni market otvoren 2003. godine.

Bato Petrol

Tim

Ono čime se posebno ponosimo jeste upravo tim koji čini naše preduzeće. Riječ je o mladim i energičnim ljudima posvećenim svom poslu koji svojim stalnim zalaganjem i usavršavanjem značajno doprinose razvoju preduzeća.

Bato Petrol Najbolji odnos cijene i kvaliteta

Naši objekti

Budite dio uspješnog tima